Superman: Ne, Muž z oceli nebude bojovat se svým klonem, popřel šéf DC


 James Gunn vyvrátil další spekulaci.

Spolušéf DC Films a režisér a scenárista filmu Superman (premiéra 10. 7. 2025) James Gunn často vyvrací různé spekulace týkající se chystané komiksovky. A udělal to znovu. Tentokrát v případě informace, že ve filmu by měl Superman (David Corenswet) čelit svému klonu používajícímu přezdívku Ultraman. 

Gunn k tomu poznamenal na sociálních sítích:

"Ústřední postavou Supermana bude, to je šok, Superman. Ústřední padouchem Supermana, to je šok, bude Lex Luthor. Nevím, odkud se berou všechny tyhle informace, které tvrdí cokoliv jiného, než je tohle. Každý den se objevuje mnoho příběhů a je těžké se s tím vypořádávat a pokaždé, když něco popřu, přitahuji na to pozornost. Takže to řeknu znovu, nevěřte všemu, dokud to není napsáno TADY (& navíc, proč byste měli chtít vědět cokoliv předtím, než se objeví samotný film?).

Dnes se prostě spekulace a spoilery rychle šíří a asi se na tom nezmění a je těžké jim uniknout a někteří fandové nemají problém s tím, že se dozví informace před premiérou, ale je pravda, že v případě některých projektů se skoro denně objevuje hromada různých zpráv a je těžké rozlišit, co by mohla být pravda a co ne.

Zdroj: X, DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat