Neporazitelný: Tvůrce promluvil o tom, proč ve druhé řadě není Ezra Miller


 Co k tomu Robert Kirkman dodal?

Ezra Miller měl v posledních letech poměrně velké problémy s chováním, kdy někdy musela zasahovat i policie, takže není divu, že se filmaři neženou do spolupráce s tímhle talentovaným, ale očividně ne úplně vyrovnaným hercem. Nebylo tedy ani překvapením, že ve druhé řadě komiksové série Invincible/Neporazitelný se už Ezra neujal dabování postavy šíleného vědce D.A. Sinclaira, ale nahradil ho Eric Bauza

Právě k tomu se vyjádřil tvůrce komiksové předlohy, který se podílí i na seriálu Robert Kirkman:

"Stejně jako jsme to viděli v případě role Ricka Sheridana, kterou v první řadě hrál Jonathan Groff a Luke Macfarlane ve druhé řadě a je to podobné Hře o trůny, kdy je obsazení tak velké, že musíte točit v odlišných momentech, někdy se změní to, kdy je někdo k dispozici a je nutné přeobsazení. Myslím, že jde o něco, k čemu čas od času v případě téhle série bude docházet. Myslím si, že Eric Bauza je neuvěřitelným talentem a miluji spolupráci s ním, je to skutečně příležitost pracovat s někým, kdo má zkušenosti s animovanými projekty a schopnosti a bohaté zkušenosti."

Kirkman tedy netvrdí, že Miller nepracoval na druhé řadě kvůli svým problémům, ale naznačil, že jde o otázku dostupnosti, což zní jako trochu politické vysvětlení, ale asi se nedá čekat, že i kdyby důvody pro daný krok byly motivovány chováním Ezry, řekl by to někdo narovinu.

Co se týče brutální a skvělé série Neporazitelný, třetí řada dostala zelenou, tak snad na ni nebudeme muset čekat tak dlouho jako na druhou.

Zdroj: Variety, Amazon Prime Video/Image Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat