Deadpool & Wolverine: Není potřeba znát jakékoliv předchozí marvelovky, abyste si film užili, tvrdí režisér


 Je to dobře? 

Nechceme přehánět, ale Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024) podle nás bude jednou z největších komiksových událostí za dlouhé roky. Už jen proto, že se objeví hromada postav z předchozích komiksových filmů od Foxu, ale také některé z Marvelovského filmového universa. Ovšem podle režiséra Shawna Levyho nebude nutné znát žádné z předchozích projektů:

"Byl jsem ve škole dobrým studentem. A dělám si přípravy i jako dospělý. Co ale nedělám, je příprava před tím, než jdu na filmy. Určitě jsem tento film natočil s určitou mírou zdravého respektu a vděčnosti k oddané fanouškovské základně, která se velmi vyzná v mytologii a loru těchto postav a tohoto světa. Ale nechtěl jsem na to tlačit. Tenhle film vznikl proto, aby pobavil, aniž by bylo nutné na něj jít s předchozí přípravou."

Je to trochu tenký led, nemusí se to vyplatit, ale na druhou stranu, není zase tak výjimečné, že se povede vybalancovat projekt tak, aby potěšil nadšené fandy, ale nezahltil ty, kteří se v dané tematice až tolik nevyznají a musíme doufat, že to bude platit i pro Deadpool & Wolverine.

Zdroj: AP News, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat