Streamovací tipy: Skvělá korejská soutěž pro drsňáky. Zajímavé sci-fi od tvůrců Hry o trůny. A něco pro fandy MMA

 

Na co se o tomto víkendu podívat?

Physical: Sto statečných (Netflix)

Jihokorejci umí, umí filmy, umí seriály a umí soutěže, ať už jde o seznamovací reality show nebo třeba fyzicky orientované projekty. Mezi ty patří i Physical: Sto statečných, kdy jsme v minulém roce viděli první řadu. 

V ní se sto elitních sportovců utkalo v extrémně náročných disciplínách, aby se ukázalo, která tělesná konstituce je nejlepší. A byla to skvělá zábava.

Proto máme radost, že na Netflixu jsou k dispozici první díly druhé řady s podtitulem Podzemí, která je stejně lákavá jako ta první a navíc se zbavila nešvaru z původní série, kdy některé momenty byly opakovány "stokrát" dokola. 

Upřímně, nemáme co vytknout a užíváme si každou epizodu.


Problém tří těles (Netflix)

Adaptace knih od Cch'-sin Liou to neměla snadné, předloha je těžká látka ke zfilmování a navíc existuje povedená čínská seriálová verze a nebudeme vám lhát, verze od Netflix není dokonalá, ale přesto jde o podívanou, která stojí za zvážení. 

Je dobře obsazená, v určitých místech epická a nebojí se někdy jít vlastní cestou. Potřebovala by ještě dopilovat, ale špatné to rozhodně není a je z ní cítit (někdy v dobrém, někdy ve špatném), že za ní stojí tvůrci fantasy Hry o trůny.


Hrozba smrti (Amazon Prime Video)

Ani nová podoba Road House není vyslovený zázrak, verze z roku 1987 s Patrickem Swayze byla hodnocena lépe, ale i tak jde o slušnou akčnárnu s charismatickým Jakem Gyllenhaalem v hlavní roli. 

Film evokuje projekty z osmdesátých a devadesátých let a fandům MMA asi udělá radost účast Conora McGregora, nicméně nečekejte od něj žádné velké herecké výkony.


 

Zdroj: Amazon Prime Video (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat