Star Wars: Akolytka - Trailer je rekordní, ale také čelí review-bombingu


 A je to tu zase.

Nedávno byl zveřejněn první pořádný trailer na první hraný projekt z období Vrcholné Republiky, což je skvělá etapa historie universa Star Wars a přestože nám se vcelku líbila, chápeme, že ne každý je na tom stejně. 

Ovšem, upoutávka na Star Wars: Akolytka podle všeho čelí i takzvanému review-bombingu (zní to zvláštně, ale už se to netýká jen hotových projektů, ovšem i upoutávek), kdy dostává negativní hodnocení z jiných důvodů, než je jen kvalita. Mluví se o tom, že některým vadí, že v ústředním obsazení je velké množství žen, jiní se zase domnívají, že někdo chce obecně "potrestat" firmu Disney za to, že je podle nich příliš "woke". Příčin může být víc, ale dle mnohých si trailer asi nezaslouží více než 65 % disliků. 

Opět opakujeme, že chápeme to, že ne všem video sedlo, ale poměr mezi liky a disliky je v tomto případě velmi podezřelý. 

Nicméně, dobrou zprávou pro tvůrce je, že je trailer rekordní, za 24 hodin posbíral více než 51 milionů zhlédnutí na různých platformách, což se zatím žádné sérii pro streamovací službu Disney+ nepovedlo.

Premiéra seriálu je naplánována na 4. 6. 2024.


Zdroj: Lucasfilm/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat