Spider-Man 4: Další film bude hlavně o Spider-Manovi, ne o Peteru Parkerovi, podobně jako v případě Batman


 Zajímavá volba.

O čtvrtém Spider-Manovi toho zatím tolik nevíme, mluví se ale o tom, že by mělo jít o komornější dobrodružství, děj by neměl být vysloveně "galaktický" a nyní se objevila další zajímavá informace. Podle zdroje Cosmic Circus by se nový film měl věnovat hlavně Spider-Manovi a ne jeho civilnímu alteregu Peteru Parkerovi:

"Myšlenka, se kterou nyní pracují je taková, že mu dají určitý nádech nezávislosti. Pokud jde o něj, Peter Parker dál neexistuje, ale Spider-Man žije dál. Od chvíle, kdy přišel nebo se uzavřel před každým, koho kdy miloval, jediné, co ho drží na nohou je to, že je Spider-Manem, ať už se to městu líbí nebo ne. A jméno Spider-Man ukusuje kousek po kousku Peterův život, Peter Parker bude odsunut na druhou kolej a bude pomalu mizet z jeho existence. Příběh můžeme přirovnat k Batmanovi Roberta Pattinsona ve filmu Batman."

Je to zajímavá, ale riskantní myšlenka, může to vyjít, ale Peter Parker je nedílnou součástí identity Spider-Mana a neumíme si představit, že by byla jeho role úplně minimalizována. Nicméně, rádi se necháme překvapit.

A nic ještě není vytesáno do kamene a vlastně Tom Holland nepodepsal smlouvu na další projekt, byť se s tím počítá.

Zdroj: Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat