První série Peacemakera není součástí DC Universe. A naváže druhá řada na Supermana?


 Odpověděl James Gunn.

První řada seriálu Peacemakera byla jednou z nejlepších věcí na původním DC světě, ovšem druhá řada vzniká už pod hlavičkou nového DC Universe. Je tu tak otázka, zda je i první řada Peacemakera kanonická. A na to odpověděl spolušéf DC Films a tvůrce Peacemakera James Gunn. Kromě toho reagoval i na dohady o tom, že druhá řada seriálu a film Superman (premiéra 10. 7. 2025) budou dějově propojeny (mají se natáčet ve stejnou dobu):

"John Cena se o to podělil v [show] Howarda Sterna minulý týden. Abych reagoval na následující otázky: ano, budeme natáčet Supermana & Peacemakera najednou; ano, napsal jsem všechny epizody; ale ne, s tím, že chceme show dostat mezi lidi nebude schopen všechny díly režírovat (pouze nějaké); ano, [seriál] Waller vznikne & Jeremy & Christal na tom tvrdě pracují a píší skvělé věci, ale plán byl narušen stávkami, takže se to objeví až po Peacemakerovi."

Gunn dodal, že druhá řada Peacemakera bude zasazena za Supermana a události z něj ovlivní to, co uvidíme v seriálu. 

A nakonec je tu ta skutečnost, že první řada Peacemakera není příběhově součástí DC Universe, což není překvapení s ohledem na to, že se v jejím závěru objevila původní Justice League.

Zdroj: Threads, Max (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat