Madam Web: Sony stáhlo film z kin po pěti týdnech, tržby jsou hrozivé



Tohle nevyšlo.

Madam Web (2024) je finančním neúspěchem, který ani nesbírá zrovna oslavná hodnocení. A Sony si je toho očividně vědomo, protože po pěti týdnech stáhlo film z kin (úspěšné projekty v kinech zůstávají klidně dvakrát déle). Bylo očividné, že se Madam Web už nevzchopí a asi tak nemělo cenu prodlužovat utrpení. 

Ostatně, aktuálně má komiksovka na kontě cca 97,4 milionů dolarů z celého světa, což je ještě méně, než si připsal další komiksový propadák od Sony Morbius (2022), který utržil necelých 167,5 milionů dolarů. 

Hlavní hvězda Madam Web Dakota Johnson nedávno pronesla něco v tom smyslu, že ji neúspěch projektu nepřekvapuje a co se týče představitelky Julie Carpenter Sydney Sweeney, ta prohlásila, že jako herečka postavu ráda přivedla k životu, ale není producentka, takže neměla vliv na výsledný produkt a pro ni jde o "stavební blok" v jejím vztahu ke společnosti Sony.

A právě Sony by se měla pořádně zamyslet, jak nakládat se svými právy na některé marvelovské postavy, protože to zatím zrovna nevychází, pokud pomineme Spider-Mana, na kterém ovšem právě s Marvelem úzce spolupracuje.

Zdroj: CBM, Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat