Joker: Folie à Deux - Krvavé, chaotické a k*revsky geniální, to tvrdí první názory o bizarní komiksovce


 To zase bude jízda.

Z prvního Jokera (2019) se vyklubal překvapivý hit, speciálně poté, co údajně Warner Bros. tvůrcům nešlo zrovna na ruku a snažilo se je od natočení projektu odradit. To ale nevyšlo, film se do kin dostal a stal se z něj projekt, který získal více než miliardu dolarů. 

Ovšem, režisér Todd Phillips se rozhodl, že neusne na vavřínech a bude v případě pokračování nazvaného Joker: Folie à Deux (premiéra 3. 10. 2024) riskovat a natočí muzikál. Ano, muzikál. Jako Harley Quinn tak byla obsazena pěvecky nadaná Lady Gaga a spousta z nás očekává, co se z projektu vyklube. 

Co si budeme povídat, muzikálový mládeži nepřístupný Joker, to zní extrémně šíleně. A podle prvních názorů to šílené je, ale je to míněno jako pochvala. Proběhly testovací projekce a objevily se první názory. Co říkají?

Nepřekvapivě jsou chváleny herecké výkony, kdy opět boduje Joaquin Phoenix, ale na stejné úrovni je i zmíněná Lady Gaga

Podobně jako první díl, i druhý je velmi krvavý a brutální a je popisován jako chaotický, ale není to míněno vysloveně jako výtka, je to součástí esence filmu. 

Jde o muzikál, takže se v projektu zpívá, ale podle prvních názorů je hudební aspekt jiný, než asi čekáme. Nebylo ale vysvětleno, jak je to míněno. 

Naznačeno tak bylo i to, že se dočkáme další známých komiksových postav, ale opět nebylo řečeno jakých. 

Problémy jsou prý se střihem a tempem, ale to je způsobeno tím, že nejde o finální verzi a bude se ještě dolaďovat, ovšem jinak je většina názorů velmi pozitivních.

Zdroj: Joey Monda, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat