James Marsden zřejmě "prokecl", že se objeví v Deadpoolovi 3. A Ryan Phillippe mohl ztvárnit Kapitán Ameriku


 Komiksové střípky.

Ve filmu Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024) se očekává návrat hromady herců jak z projektů z MCU, tak z komiksovek od Foxu, které vznikly před jeho sloučením s Disneyem. A věří se, že se dočkáme i Cyclopse v podání Jamese Marsdena.

Právě na to byl herec tázán a zřejmě prozradil víc, než chtěl:

"Vlastně jsme blízko... natáčení Deadpoola tady ve [studiích] Pinewood. Ano, tohle je trochu... no ... je to Pandořina skřínka."

Není to jasné ano, ale mezi řádky se dá asi vyčíst, co tím chtěl básník říct.

Ryan jako Kapitán?

Ryan Phillippe se zatím komiksovému žánru spíše vyhýbá a nevypadá to, že by měl v plánu to změnit, ovšem mohlo tomu být jinak. Herec totiž prozradil následující:

"Nemyslím si, že někdy budu [v superhrdinském projektu]. Nevím. Někdy mě tyhle filmy baví, ale nejsem si jistý, jestli jde o prostředí, jehož chci být součástí. Myslím si, že jde o něco, co si dokáži užít jako fanda. V jednu dobu tu byla diskuse o setkání kvůli roli Kapitána Ameriky a diskuse o Iron Fistovi."

Jak ale víme, ani jedno nevyšlo, nicméně, byť se zdá, že je aktuálně herec proti myšlence zahrát si v komiksovém projektu, může změnit názor. Nebyl by ostatně první.

Zdroj: The Playlist, Josh Wilding, Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat