Hezké na pohled, ale ne zrovna funkční, myslí si o "marvelovské fyzičce" představitel Shang-Chiho



Simu Liu promluvil o "marvelovských svalech".

Superhrdinové v marvelovských projektech mají často velmi vizuálně lákavou fyzičku. Je jim vidět každý sval a skoro na nich praská oblečení. Ale byť je to hezké na pohled, není to vždy ku prospěchu věci. To naznačil Simu Liu, který se brzy objeví v dobrodružném filmu Nezlomní (premiéra 11. 4. 2024). A podle jeho slov mu "marvelovské svaly" nebyly příliš ku prospěchu:

"Je šokující, jak málo to pomohlo, protože si myslím, že když jde o tyhle marvelovské záležitosti... no, řeknu tohle, když jsme dělali kaskadérský trénink, bylo to opravdu dobré kardio cvičení a dobré pohybové cvičení. Ale pokud se bavíme o zvedání činek a aktivit kvůli estetické stránce věci, pak vám tohle vůbec nepomůže. Vlastně, někdy vám to může uškodit, protože věci jako jízda na kole a běh vyžadují funkční úroveň fyzičky na vysoké úrovni. A nezáleží na tom, že se ukáže na place a vypadáte určitým způsobem, to ničemu nepomůže."

Nezlomní vyžadovali po Simuovi to, aby byl hodně mrštný a měl velkou výdrž a to vždy není spojeno s tím, jak obří máte svaly a nejde o první osobu, která tvrdí, že mohutná postava není vždy to pravé ořechové. Ale s ohledem na to, že se očekává návrat Shang-Chiho se budování svaloviny herec v budoucnu nevyhne.

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat