Temný případ: Noční krajina - Je děsná, nemá problém přiznat o své postavě Jodie Foster

 Je opravdu svérázná.

Aktuálně běží čtvrtá řada Temného případu s podtitulem Noční krajina a zatím jde o parádní podívanou. Ano, někteří projekt kritizují jednoduše z principu, protože chtějí dát vědět, že se série nevyrovná první řadě, jiným vadí, že má občas určitý sociální motiv a další brblají, protože jsou v centru dvě ženy. 

To jsou úsměvné (smutné) druhy kritiky. Ta pochopitelnější zní, že jsou ústřední postavy nesympatické, ovšem zřejmě je to záměr, protože představitelka jedné z nich Liz Danvers Jodie Foster poznamenala:

"Ano, je děsná, je děsná. Pronáší spoustu vtipů, které nejsou vtipné a jen ona věří tomu, že vtipné jsou, je nepříjemná na lidi, je sebestředná a naprosto nechápavá. Potřebuje se probrat. A já miluji, miluji to, kolik chyb má a miluji to, že bez ohledu na tohle vše by pro tuhle ženu [Evangeline Navarro] šla až na konec světa, i když si myslí, že ji nesnáší a je na tom něco krásného a upřímného. Myslím, že je to něco, co hledáte."

Doba dokonalých hrdinů už je dávno pryč a je příjemně nepříjemné sledovat postavy, které chybují a mají své problémy a mezi ně Liz rozhodně patří.

Zdroj: Black Film and TV, HBO (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat