Pomohl jsi potopit DC universum a teď ohrožuješ wrestling, schytává kritiku Rock


Jeho obliba už není, co bývala.

Dwayne Johnson alias Rock se proslavil jako wrestler, ale postupem času se mu podařilo stát se jednou z největších filmových hvězd. Zdálo se, že se objevuje téměř v každém druhém filmu a byl miláčkem milionů a milionů fandů po celém světě. 

Jeho pozice ale začala být ohrožena, když vyšlo najevo, že se snažil údajně ovládat DC Extended Universe, ovšem jeho projekt Black Adam (2022) neuspěl ani u recenzentů, ani finančně (byť se to Rock snažil prezentovat trochu jinak). 

Ne snad, že by Dwayne sám potopil DC universum, ale zrovna mu nepomohl. A nyní čelí další kritice, protože se "nečekaně" stal součástí wrestlingové akce SmackDown a podle velkého množství lidí tím nadělal víc škody než užitku. 

Rock je jedním z vedoucích pracovníků společnosti TKO Holdings Group, pod kterou spadá i wrestlingová organizace WWE a mnoho diváků se nemůže zbavit pocitu, že se Dwayne snaží využít svého vlivu, ale podle fandů se mu to zrovna nedaří a jeho účast na SmackDownu je hodnocena až překvapivě negativně a vyčítají mu, že místo, aby se věnovala pozornost aktuálním hvězdám wrestlingu, které měly být daný večer v centru dění, stahuje ji na sebe.

Internet tak zaplavila vlna velmi negativních komentářů na adresu Rocka. Jestli je to fér, nebo ne, to už je na vašem rozhodnutí.

Zdroj: The Ring Report, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat