Madam Web: Nejhorší komiksovka za dlouhou dobu i docela povedený film, první reakce jsou tu


 První reakce se neshodnou.

Sony se snaží a snaží vybudovat své vlastní universum filmů inspirovaných marvelovskými komiksy. Ale pokud jim s tím nepomáhá Marvel (jako v případě filmů Spider-Man), většinou to nedopadá zrovna dobře. 

A moc nadějí nevzbuzovaly ani materiály týkající se filmu Madam Web (premiéra 13. 2. 2024). Nicméně, nemá se soudit dne před večerem a tak jsme čekali na první názory a doufali, že nás přesvědčí o tom, že se komiksovka povedla. 

Nestalo se tak, první reakce jsou venku a některé nejsou zrovna pochvalné. Někdy vlastně mluví o jednom z nejhorších komiksových filmů za dlouhou dobu. 

A co konkrétně se nepovedlo? Například příběh, který je označován jako zmatek nad zmatek a chaos. Nelíbí se dialogy, které působí lacině, i celková struktura děje, která hodně "hapruje". Pochval se nedočkal ani střih, který vypadá amatérsky.

Nejsou chváleny ani všechny herecké výkony, ale Dakota Johnson v titulní roli je prý skvělá a někteří další herci se také snaží, byť jim scénář podráží nohy. Ovšem, chemie mezi nimi funguje a casting film zachraňuje od naprosté katastrofy. Dál prý potěší i humor a vizuální stylizace.

Co je často zmiňováno, že námět má velký potenciál, ale nebyl využit a byť sice film není tak špatný jako třeba Morbius (2022), pořád to není zdaleka to, v co fandové asi doufali.

Zdroj: CBM, Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat