Superman: Legacy - Tenhle Superman bude mít smysl pro humor, slibuje představitelka Lois Lane


 Rachel Brosnahan promluvila o očekávané komiksovce.

První hranou podívanou z nového DC Universe bude Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025), kde se role odvážné reportérky Lois Lane ujme herečka Rachel Brosnahan. A právě ta o chystaném filmu promluvila:

"Myslím, že nejlepší na této práci je to, že všichni od Jamese [Gunna], přes Petera Safrana (šéfové DC Films, pozn. redakce), všechny v DC až po Davida [Corensweta], všichni jsme nerdové, pokud jde o tuhle látku. Je tu tolik lásky a péče, které jsou investovány do natočení tohoto filmu a respektování předlohy a také toho, aby dávalo smysl natočit další film. Opravdu si užívám spolupráci s Jamesem Gunnem. Každý, kdo je do této produkce zapojen je velký supermanský nerd. Všichni jsme vyrostli na jeho filmech a někteří z nás vyrůstali i s jeho komiksy. Mám dojem, že to je natáčeno se spoustou lásky. Tenhle Superman má smysl pro humor, jsme nadšení, že nabídneme vlastní pohled na věci, ale také uctíme materiál, který tak milujeme."

Kromě toho herečka dodala, že její Lois bude odvážná a velmi inteligentní, což jsou typické aspekty téhle ikonické postavy. 

A to, co zatím slyšíme zní dobře, je fajn, že lidé, kteří do toho jdou znají předlohu od A do Z, ale současně se nebojí zkoušet to jinak. Tak snad to vyjde a dočkáme se komiksovky, která ve velkém stylu odstartuje DC Universe.

Zdroj: Associated Press, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat