Rychle a zběsile 11: Půjde o poslední díl s Dieselem a zřejmě bez Momoy


Ale třeba se to změní.

Už jsme v minulosti slyšeli to, že se Vin Diesel rozloučí se svou sérií Rychle a zběsile, ale zatím k tomu nedošlo. Podle všeho se to ale stane v jedenáctém dílu, o kterém se mluví jako o návratu ke kořenům (půjde o komornější dobrodružství), takže by bylo symbolické, pokud by se jednalo i o poslední díl, ve kterém uvidíme Dominica Toretta v podání Vina Diesela. 

Koho ale zřejmě neuvidíme, bude Jason Momoa. Ten byl sice označován za jednu z nejlepších věcí na desátém dílu Rychle a zběsile (2023), ale proslýchá se, že Diesel nebyl úplně nadšen z pozornosti, která se Jasonovi dostává a nebylo by tak šokem, pokud by Momoa už nebyl součástí hlavní série, ale přesunul se do spin-offu, což by nebylo poprvé, něco podobného se stalo i s Dwaynem Johnsonem (který se ale nedávno s Dieselem usmířil). 

Druhá polovina desátého dílu Rychle a zběsile by se měla v kinech objevit na počátku dubna příštího roku, ale je možné, že se posune kvůli zpoždění vlivem stávky scenáristů a herců, které už skončily, ale ovlivnily některé projekty.

Zdroj: The InSneider, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat