Film o Supermanovi tmavé barvy pleti je dál v přípravách. A proč měl David Corenswet problém nasoukat do kostýmu Cavilla?


 Komiksové střípky.

Už dlouhou dobu se chystá další film se Supermanem a to tmavé barvy pleti (v komiksu existují černošští nositelé tohoto jména), který má produkovat J.J. Abrams a napsat ho má Ta-Nehisi Coates, ovšem poté došlo k restartu DC Universa a nebylo jasné, jestli to dál platí. 

Podle všeho ano, to potvrdil spolušéf DC Films James Gunn. Další detaily ale neprozradil a je tak otázkou, zda se nakonec film skutečně dočká realizace, nebo se zasekne v přípravné fázi.

Příliš velký pro kostým

Co ale uvidíme určitě je film Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025). Ten napsal a režíruje právě James Gunn a hlavní role se ujme David Cornswet, který převezme štafetu po Henrym Cavillovi. A právě v jeho kostýmu proběhly kamerové zkoušky, ovšem pro Davida tu byla jedna komplikace. Jaká? Gunn prozradil, že se do něj nemohl David takzvaně nacpat, protože zatímco Cavill měří 185 cm, Cornswet má 193 cm. 

Je sice pravda, že asi ale neměl problém, pokud šlo o mohutnost, oproti Cavillovi byl výrazně méně urostlý, ale dle nových fotek se to změnilo a stal se z něj slušný "macek".

Zdroj: CBM, DC Films News, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat