Echo: Podle představitele Kingpina je marvelovská série pro jeho postavu skvělá

 

Vincent D’Onofrio má radost.

Vincent D’Onofrio se jako Kingpin už do Marvelovského filmového universa vrátil, ale bude mít výraznější roli v seriálu Echo a právě to je něco, co je podle herce dobrý nápad:

SOUVISEJÍCÍ: NEBRBLEJTE A DEJTE SERIÁLU ECHO ŠANCI

"Znám příběh její postavy i své a vždy jsem si myslel, že jde o zajímavý příběh k odvyprávnění. A tak jsem byl velmi nadšený, když jsem zjistil, že chtějí, aby byla má postava v Echo. Myslím si, že je to pro nás všechny dobrá zkušenosti, aby byl Wilson Fisk součástí emotivního vztahu, svým způsobem vztahu otce a dcery. Myslím, že to rozšíří jeho emocionální život. A opravdu jsem si to užil, protože scénář byl založen na realitě a bylo to pro postavu Alaquy (představitelka Echo Alaqua Cox, pozn. redakce) velké dobrodružství a myslím si, že šlo o zajímavé a důležité dobrodružství."

I v komiksu spojuje tuhle dvojici velmi komplikovaný a intenzivní vztah, takže určitě bude zajímavé užít si ho v hrané podobě a podle dosavadních názorů recenzentů i vybraných diváků, kteří viděli úvodní epizody, jde o povedenou podívanou. Kromě toho herec dodal, že se jedná o dobrý start, pokud jde o jeho účast v marvelovském seriálu Daredevil: Born Again.

Všech pět dílů první řady bude k dispozici od 9. 1. 2024.

Zdroj: The Direct, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat