Echo: Přestaňte brblat, že půjde o další marvelovský propadák a dejte tomu šanci

 

Vypadá to totiž dobře.

Je pravda, že marvelovská série Echo nejdříve působila jako něco, co asi nebude mít valnou kvalitu. Nejprve vyšlo najevo, že musel být snížen počet dílů, protože tempo nebylo zrovna ideální. Následně bylo oznámeno, že Marvel uvolní najednou všech pět epizod, což si někdo vykládal jako to, že společnost nad seriálem zlomila hůl a chce to mít, co nejrychleji za sebou. 

Ovšem, čím více informací a materiálů o seriálu se objevovalo, tím pravděpodobněji působilo, že jsme ho hodnotili předčasně a je tu velká šance, že projekt zaboduje a ony brblalové, kteří u každého traileru píší: "To zase bude škvár, je to přece od Marvelu" se zřejmě hodně pletou.

V první řadě je potěšující to, že pojde o první mládeži nepřístupný seriál od Marvelu pro Disney+. Jedná se o první projekt pod novou značkou Marvel Spotlight, která se bude soustředit na dospělejší projekty a přiznejme si to, to Marvel potřebuje jako sůl. 

Další věcí je, že první názory na úvodní díly jsou až překvapivě pozitivní. Ano, samozřejmě, někdo obviní novináře, že jsou podplacení a jdou Marvelu na ruku (ano, výjimečně se může něco takového stát, ale věřte tomu, nebo ne, většina recenzentů se nenechá jen tak zmanipulovat), ale i hodnocení diváků, kteří měli možnost několik epizod vidět je velmi kladné.

Podle všeho tempo stále není dokonalé, ale jinak je seriál drsný, brutální, plný skvělé akce, atmosférický a výtečně obsazený a aniž bychom chtěli přehánět, je možná startem nové méně dětinské éry Marvelu a to my bereme všemi deseti.

Tak přestaňte být negativní v případě něčeho, co jste ještě neviděli a dejte tomu šanci, vypadá to, že nebudete zklamáni. 

Premiéra je naplánována na 9. 1. 2024.

Zdroj: Marvel Studios/Disney+ 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat