X-Men: Šéf Marvelu prý chce, aby se film lišil od X-Menů od Foxu, padouchem tak nebude Magneto, ale dlouho očekávaný zloduch


 Jaký?

Už poměrně dlouho čekáme, až Marvel (poté, co jeho mateřská společnosti Disney získala firmu Fox a práva na X-Meny) nabídne týmovku X-Menů, ale zatím k tomu nedošlo. Podle všeho se ale intenzivně připravuje a proslýchá se, že kreativní šéf Marvelu Kevin Feige má v plánu to, aby se marvelovští X-Meni, co nejvíce lišili od těch, které v minulosti nabídl Fox.

Co by to konkrétně mělo znamenat? Například to, že by záporákem neměl být Magneto, ale někdo jiný, ale asi neméně populární. Kdo? Mr. Sinister, o kterém se mluví už roky, ale zatím jsme se ho v plné kráse nedočkali. 

V komiksu jde o Nathaniela Essexe, britského vědce, který byl posedlý genetikou a snahou vytvořit nadčlověka. Později se spojil s padouchem Apocalypsem, který využil technologii Celestialů (bytostí, které vytvořily Eternals) a z Nathaniela udělal Mr. Sinistera, nestárnoucí bytost s množstvím superschopností.

Kromě toho bude prý tým X-Menů složen hlavně ze ženských postav, byť nebylo řečeno kterých (očekáváme Storm, Jean Grey, Rogue a my bychom si přáli například Jubilee).

Pokud jde o datum premiéry, to zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: Daniel Richtman, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat