World War Hulk prý bude a poslouží jako Avengers 4.5

 

Snad se to potvrdí.

Jednou z nejvýraznějších zápletek s Hulkem v komiksech je World War Hulk, ve které je Hulk vyhoštěn ze Země skupinou superhrdinů známou jako Illuminati, což ale vede ke smrti Hulkovy ženy a on se rozhodne pomstít.

O tom, že bychom se měli dočkat filmové verze se mluví už delší dobu, ale zatím Marvel nic takového nepotvrdil, nicméně nyní s tím, že film uvidíme přišel zdroj The Cosmic Circus, který tvrdí, že v Captain America: Nový svět (premiéra 13. 2. 2025) bude představen Red Hulk. To bude mít velký dopad na Marvelovské filmové universum a zřejmě to povede k World War Hulk, což by měla být podívaná ve stylu Občanské války a šlo by v podstatě o Avengers 4.5, kdy se spojí různé postavy, aby zastavily různé Hulky, kteří ohrožují svět.

Určitě nejeden fanda doufá ve film, kde Hulk sehraje důležitou roli a tohle by mohlo být ono. Podle všeho se Marvelu vrátila (nebo brzy vrátí) práva na Hulka a nepotřebuje již posvěcení ze strany firmy Universal Pictures, která práva sdílela s Marvelem a World War Hulk by byl dobrým způsobem, jak nově nabytou svobodu v této oblasti využít.

Zdroj: The Cosmic Circus, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat