Rebel Moon: Mládeži nepřístupný sestřih je úplně jiným filmem, tvrdí Snyder



To se uvidí.

Aktuálně Netflix nabídl první díl dvoudílné sci-fi od Zacka Snydera Rebel Moon s podtitulem Zrozená z ohně a ten má přístupnost PG-13. Ale už nyní se ví, že se dočkáme i rozšířeného sestřihu, který bude mládeži nepřístupný a podle Snydera to bude vlastně úplně jiný film:

"Není to jen rozšířený sestřih tohoto filmu. Je to téměř jako nový film. Je to téměř odlišný vesmír, ve kterém existuje [mládeži nepřístupný sestřih], ve srovnání s tímhle filmem. Důvodem je to, že je to filozofická věc natočit režisérský sestřih filmu předtím, než dokončíte tuhle verzi. A všechny mé režisérské sestřihy existují jako reakce na věci, které po mně byly vyžadovány, abych odstranil z kinoverze. S [Rebel Moon] tento požadavek nikdy nezazněl. Věděli jsme, že to bude film s přístupností PG-13. Ale v hloubi duše jsem vždy cítil, že chci, aby to mělo přístupnost R (do 17 let nevhodné bez dohledu dospělé osoby, pozn. redakce), ale uvědomovali jsme si rozsah a náklady na tento film a řekli si, 'No, není úplně zodpovědné mít takový požadavek."

Zlé jazyky by asi řekly, že doufají, že režisérská verze bude lepší než ta aktuální, která se recenzentům zrovna nelíbí, ale jak se dalo čekat, diváci jsou mnohem tolerantnější, ale přesto i oni asi ocení drsnější variantu.

Zdroj: SFFGazette, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat