Spider-Man 4: Mělo by jít o film ve stylu Občanské války


 Žádné vesmírné dobrodružství.

Není sice jisté, zda se Tom Holland vrátí do role Spider-Mana, ale přesto se často mluví o čtvrtém filmu. A zdá se, že ten by se (v dobrém slova smyslu) mohl držet při zemi. Nešlo by zřejmě o velkolepé dobrodružství o záchraně světa/vesmíru, ale podle znalce branže vystupujícím pod přezdívkou Cryptic4Qual se plánuje "pouliční dobrodružství ve stylu Občanské války".

Ostatně, to je častý námět komiksů se Spider-Manem, kdy ten bojuje s padouchy v ulicích New Yorku, kteří nemají ambice ovládnout svět či něco podobného. A byla by to asi příjemné změna, protože v posledních letech filmy s marvelovskými postavami často sází na pestrobarevné a trochu dětinské pojetí, ovšem nový Spider-Man by mohl být více dospělou podívanou. 

I Captain America: Občanská válka (2016), kterou by se měl čtvrtý Spider-Man inspirovat, řešila vážná témata jako je registrace superhrdinů, což vedlo k titulnímu konfliktu a fungovalo to. Doufejme tak, že fungovat bude i další Spider-Man, kterého se snad dočkáme v dohledné době.

Zdroj: Cryptic4Qual, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat