Avengers: Jonathan Majors byl uznán vinným z napadení, Marvel se ho bleskově zbavil


 Soud rozhodl.

Poslední měsíce se v případě představitele marvelovského padoucha Kanga Jonathana Majorse řešilo obvinění jeho bývalé přítelkyně o tom, že ji napadl. Hercovi zástupci to samozřejmě popírali, ale objevovalo se čím dál více lidí z Majorsovy minulosti, kteří tvrdili, že agresivní a nepřátelské chování je u něj běžné.

Nicméně, Marvel vyčkával až na rozhodnutí soudu, na rozdíl od jiných společností nedělal rychlé kroky, aniž by byl vynesen verdikt. K tomu ale nyní došlo, Majors a porota uznala herce nevinným ve dvou obviněních, ale v dalších dvou (obtěžování a napadení) naopak vinným. 

Netrvalo to dlouho a Marvel na to zareagoval propuštěním Majorse, čemuž se asi nemůžeme divit, diváci by asi nebyli nadšení, pokud by v Marvelovském filmovém universu působil někdo, kdo byl uznán vinným z napadení.

Kromě toho došlo ke změně názvu Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 30. 4. 2026) na Avengers 5 a spekuluje se, že by se z filmu mohli stát Avengers: Secret Wars 1.

Otázkou je, jak to bude s Kangem, není jasné, jestli bude přeobsazen (na co se už údajně Marvel delší dobu připravoval), nebo ho nahradí jiný padouch. Marvel zatím nedal vědět, co má v tomto ohledu v plánu.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat