Rebel Moon: První reakce na nový film Snydera se neshodnou, jestli jde o pecku, nebo zklamání

 

Ale vizuály se povedly.

Zack Snyder aktuálně spolupracuje s Netflixem, který mu dal prostor natočit velkolepé sci-fi nazvané Rebel Moon, které bude mít dva díly. První nazvaný Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně bude k dispozici od 21. 12. 2023 s tím, že ale už proběhla v Londýně předpremiéra a samozřejmě se na internetu začaly šířit první reakce. Co říkají?

Začněme tím očividným, shodují se na tom, že jde o vizuálně úchvatnou podívanou, která nabízí nádherné scenérie, povedené triky a obrazově úchvatný svět(y). To jsme čekali, to Snyderovi vždy šlo. 

Stejně tak vás asi nezaskočí, že chvála míří směrem k akci, která je epická a choreograficky zvládnutá. Není jasné, kolik jejích procent tvoří "zpomalovačky", ale hádáme, že dost. Nicméně, akční momenty prostě fungují.

Ale v případě ostatních aspektů už je situace jiná. Zatímco někteří lidé si chválí to, že film dokáže navnadit na pokračování, jiní tvrdí, že právě to je problém, protože projekt příliš dává najevo, že jde o první díl a větší věci nás čekají v tom dalším.

Někteří diváci tvrdí, že se Snyder více zaměřil na formu, nežli na obsah, což by asi nebylo překvapením, nestalo by se to poprvé. Kromě toho kritika míří i na tempo. To není příliš pomalé, naopak zaznívají názory, že je děj uspěchaný.

Ovšem, nakonec to přesto vypadá, že Snyder začal vcelku úspěšně budovat nové universum, které by mohlo v případě úspěchu fungovat roky a roky.

Zdroj: CBM, Netflix (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat