Aquaman 2: Prvotní tržby naznačují propadák. A Jason Momoa je u DC vždy vítán


 Komiksové střípky.

Aquaman a ztracené království (2023) je filmem, jehož testovací projekce nedopadly údajně zrovna nejlépe a ani recenze finálního produktu nejsou zrovna žádná sláva, ovšem jde o filmový blockbuster a tam jsou důležitější tržby, ne to, zda jsou novináři nadšení. Ale ani v tomto případě to zatím nevypadá zrovna nadějně.

SOUVISEJÍCÍ: CHAOS, TAK POPISUJÍ PRVNÍ NÁZORY DRUHÉHO AQUAMANA

Ze čtvrtečních předpremiér v Severní Americe si odnesl jen 4,5 milionu dolarů, což je pro srovnání méně polovina toho, co si připsal Flash (2023), ze které se vyklubal velký propadák. Zdá se tedy, že miliardové tržby prvního Aquamana (2018) jsou už jen nedosažitelným snem. 

Podle všeho jde o poslední projekt, ve kterém se Jason Momoa objeví jako Aquaman, ale spekuluje se o tom, že by si mohl zahrát jinou DC roli a to Loba. A pokud jde o spolušéfa DC Petera Safrana, tak ten je pro, aby se Momoa vrátil:

"...vždy ho budeme podporovat na jeho dobrodružství. Pokud je tohle konec jeho dobrodružství, dobře. Jestliže to bude pokračovat, také dobře, ale myslím, že to pro něj hodně znamená. Způsob, jakým James (režisér James Wan, pozn. redakce) vytvořil druhý fílm působí jako kompletní příběh, pokud se podíváte na oba filmy. Uvidíme, co s ním bude dál. Vím, že James bude mít u DC a Warner Bros. vždy domov."

Tak schválně, jestli se z Jasona stane Lobo, bylo by to fajn.

Zdroj: CBM, THR, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat