Aquaman 2: Jeden z nejchaotičtějších a nejhorších filmů roku, tvrdí první divácké reakce. A Mera má víc prostoru, než se čekalo



Všechny tak přísné ale nejsou.

O filmu Aquaman a ztracené království (premiéra 21. 12. 2023) se proslýchalo, že jeho testovací projekce nedopadly vůbec dobře, ale tvůrci měli naštěstí několik měsíců, aby situaci napravili. Ovšem nezdá se, že by to úplně vyšlo, alespoň podle prvních diváckých názorů, které se začaly objevovat online.

Některé jsou relativně pozitivní, tvrdí, že film je téměř na úrovni povedené jedničky, ale i pochvalné komentáře zmiňují chyby a asi nejčastěji je to scénář, který je podle mnohých nejslabším prvkem filmu, je chaotický a zmatený. A ani dialogy nejsou prý zrovna doladěné.

Úplně dobře údajně nedopadla ani vizuální stránka, kdy jsou některé akční scény fajn, ale ne vždy fungují triky, které působí nedotaženě a prostě a jednoduše nepovedeně. 

Hlavním kladem je podle všeho ústřední dvojice Patrick Wilson jako Orm a Jason Momoa jako Aquaman, plus funguje i padouch (Black Manta v podání herce jménem Yahya Abdul-Mateen II), trochu překvapením je pak, že zaznívá i chvála na Amber Heard jako Meru, která má údajně ve filmu více prostoru než se čekalo.

Pokud se vrátíme ke kritice, pak některé vtipy nepobaví, obecně prý film působí nedopilovaně a dokonce zaznělo něco ve stylu toho, že třetí Ant-Man je proti Aquamanovi něco jako oscarový film.

Zřejmě to tedy nedopadlo tak, jak mnozí doufali a nezbývá než doufat, že nově startující DC Universe bude vyváženější než takzvané Snyderverse, za kterým je druhým Aquaman tečkou.

Zdroj: X/CBM, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat