Zřejmě se pracuje na sólovém filmu proslulého padoucha z universa Batman


 Zní to lákavě.

The Batman (2022) dopadl mnohem lépe, než asi mnozí, po produkčních problémech, který film provázely, čekali. A určitě tak bude hromada diváků ráda, pokud se bude toto universum rozrůstat. A nejen o právoplatná pokračování.

Víme, že se chystá seriál o padouchovi známém jako Penguin (Colin Farrell), ale nově se objevily zprávy o tom, že by měl sólový film dostat další záporák a to Scarecrow. 

O samotném projektu toho není moc známo, naopak samotná postava je známá velmi. Poprvé se objevila v roce 1941 a od té doby se stala jednou z nejvýraznějších, pokud jde o protivníky Netopýřího muže. Civilní jméno Scarecrowa je Jonathan Crane, jde o profesora psychologie, který je posedlý studiem strachu. Využívá chemikálie, které právě strach a hrůzu v lidech vzbuzují a proto si Crane začal říkat "Pán strachu" a stal se z něj kriminálník.

Scarecrowa jsme v hrané podobě už několikrát viděli, například v Nolanově trilogii, kde si ho zahrál Cillian Murphy, ale určitě bude fajn, pokud se tahle postava objeví znovu.

Zdroj: Daniel Richtman, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat