Představitelka Captain Marvel byla z marvelovské role zklamaná kvůli útokům fanoušků


 Brie Larson čelila toxicitě online světě.

Bohužel dnešní době je plná "internetových válečníků", kteří jsou za monitory velmi drsní a neomaleně komentují vše a všechny. A slovo "komentují" znamená, že nepříjemně útočí. O tom ví své i Brie Larson, jejíž film Captain Marvel (2019) čelil kritice už ve chvíli, kdy ještě nebyl v kinech. Není tak divu, že podle autorky knihy MCU: The Reign of Marvel Studios Joanna Robinson to herečku poznamenalo a údajně uvažovala i o tom, že s rolí skončí:

"Budoucnost marvelovských ikon byla nejistá. Odchod matadorů jako Robert Downey Jr., Chris Evans a Scarlett Johansson si už vybrala svou daň a stejně tak šokující ztráta Chadwicka Bosemana, ale i další stálice se blížily odchodu. Obsazení Strážců Galaxie se vydalo na své rozlučkové turné, Brie Larson začala být víc a víc rozčarovaná a Marvel se přetahoval se Sony o dohled nad Tomem Hollandem."

První generace herců z Marvelovského filmového universa se opravdu loučí jeden po druhém a ta nová není mnohdy u diváků tak oblíbená, takže se Marvel bude muset hodně snažit, aby to změnil. A například o Marvels (premiéra 9. 11. 2023) údajně není tak velký zájem, jak by Marvel asi chtěl. 

Zdroj: The Direct, The Watch, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat