Deadpool 3 se nakonec asi přece jen dočká zpoždění. Odhady tržeb Marvels se (trochu) zlepšily. A brutální komiksový seriál bude mít druhou řadu


 Komiksové střípky.

Původně se proslýchalo, že i přes problémy způsobené stávkami scenáristů a herců by Marvel nerad měnil datum premiéry Deadpoola 3. Nedávno ale režisér Shawn Levy naznačil, že ani on sám neví, kdy bude projekt uveden do kin a nyní se objevily (zatím ze strany Marvelu) nepotvrzené zprávy, že už dál neplatí začátek května 2024 a film bude mít (zatím neupřesněné) zpoždění a 2. 5. 2024 místo něj bude uveden Captain America: Brave New World.

Mnohem dříve a to už 9. 11. 2023 bude mít premiéru komiksovka Marvels. V jejím případě se nedávno objevily odhady tržeb a nebyly zrovna oslnivé. Nyní byly zveřejněny nové a jsou trochu lepší, bavíme se o 70 až 80 miliony dolarů z prvního víkendu v severoamerických kinech (původně se mluvilo i o 50 milionech). To je ale stále výrazně méně, než s čím začínala Captain Marvel (2019), což bylo více než 153 milionů dolarů.

A nakonec dobrá zpráva pro fandy spin-offu k seriálu The Boys Gen V, aktuálně bylo oznámeno, že zelenou dostala druhá řada.

Zdroj: CBM, THR, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat