Aquaman 2: Jason Momoa byl na place opilý, oblékl se jako Depp a chtěl, aby mě vyhodili, měla prohlásit Amber Heard


Drama pokračuje.

Poté, co skončil jeden ze soudů Johnny Depp vs Amber Heard (nutno poznamenat, že Deppovi sice bylo přiznáno vyšší odškodné, ale uznány byly i některé nároky Heard), doufali mnozí fandové Johnnyho, že bude Amber vyhozena z filmu Aquaman and the Lost Kingdom/Aquaman a ztracené království (premiéra 21. 12. 2023).

K tomu ale nedošlo, nicméně se proslýchá, že některé její scény byly vystřiženy (byť tvůrci tvrdí něco jiného) a dramatu kolem Heard moc nepomohlo to, že se na veřejnost dostaly dokumenty terapeutky téhle herečky, ve kterých stojí to, že Jason Momoa byl na natáčení opilý, snažil se, aby Amber přišla o roli a obléknul se jako Johnny Depp.

Nutno poznamenat, že nešlo o veřejné nařčený, ale o poznámky ze soukromého sezení Heard a její terapeutky doktorky Dawn Hughes, ale podle všeho fandové Deppa dosáhli toho, že materiály z terapie začaly kolovat v online světě. 

Sám Momoa se k tomu nevyjádřil, ale mluvčí společnosti DC ano:

"Jason Momoa se vždy choval na place Aquaman and the Lost Kingdom profesionálně."

Člověk, který pak na filmu pracoval, měl dodat to, že Jason opilý nebyl, i když si sem tam dal pivo a jeho styl oblékání je bohémský a nemělo jít o záměr vypadat jako Depp.

Aby byla situace ještě divočejší, mluvilo se o tom, že se Heard neměla ve dvojce vůbec objevit, protože tvůrcům přišlo, že mezi ní a Momou není dostatečná chemie, ale její tehdejší přítel Elon Musk měl poslat společnosti Warner Bros. v podstatě výhružný dopis a očividně to zafungovalo (Musk se k tomuto tvrzení ale nevyjádřil).

Aquaman and the Lost Kingdom to nebude mít v kinech snadné, nejen, že ho obklopuje drama, ale testovací projekce prý nedopadly vůbec dobře a byť měli tvůrci pár měsíců na doladění projektu, je otázkou, jestli se jim to povedlo.

Zdroj: Variety, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat