Už sedm marvelovských projektů čeká kvůli hollywoodské stávce zpoždění


 Které to jsou?

V Hollywoodu nyní probíhá stávka scenáristů a herců, což samozřejmě vede ke zpoždění některých projektů a to včetně několika marvelovských. Aktuálně víme už o sedmi, u kterých došlo k přesunu data premiér. Které to jsou?

Echo

Spin-off k Hawkeyeovi měl být k vidění letos na podzim, aktuálně se počítá s lednem 2024.


Co kdyby...?

Druhá řada animované série měla být k vidění už na začátku roku 2023, aktuální datum uvedení není známo (ale mluví se o konci tohoto roku).


X-Men '97

Další očekávaná animovaná podívaná se měla objevit na podzim tohoto roku, nyní se počítá s neupřesněným oknem v první polovině roku 2024.


Ironheart

Seriál inspirovaný komiksem o hrdince, jejím mentorem se stal Iron Man (poté, co si bez dovolení vypůjčila jeho technologii) měl být k vidění letos na podzim, ale to se změnilo s tím, že nové datum uvedení není známo. 


Agatha: Darkhold Diaries

Spin-off k WandaVision, který asi stokrát měnil název, měl být původně uveden letos, ale aktuálně to vypadá spíše na příští rok.


Daredevil: Born Again

Původní datum očekávaného návratu Muže beze strachu mělo proběhnout příští rok, nyní to vypadá až na rok 2025.


Wonder Man 

Datum sarkastického náhledu do Hollywoodu nebylo stanoveno, ale počítalo se s pátou fází Marvelovského filmového universa. Projekt bude mít ale zpoždění, nicméně není známo jaké.

Pokud bude stávka pokračovat dál, tak se zřejmě dočkáme dalších projektů, které budou uvedeny později, takže nezbývá, než doufat, že se herci, scenáristé a studia dohodnout, co nejdříve. 

Zdroj: THR, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat