Fantastická zvířata: Jak je na tom čtvrtý film


 Co na to režisér?

Zatímco z filmů Harry Potter se staly kultovní a veleúspěšné projekty, série Fantastická zvířata jsou na tom výrazně hůře a přestože se počítalo se slušným množstvím dílů, nyní, poté, co se prvním třem nevedlo úplně podle představ, je osud značky nejistý. Nyní se k její budoucnosti vyjádřil i režisér Fantastických zvířat David Yates:

"Víte, že jsem s Potterem začal už v roce 2005 a bylo to neuvěřitelné dobrodružství a Brumbálova tajemství jsme natočili během pandemie před tím, než se očkovalo. Takže jsme film točili bez vakcín a to si vybralo svou daň, bylo to náročné dát všechno dohromady. Velká poklona skvělé skupině lidí, se kterými jsme pracoval a všechny je zbožňuji, ale neproběhly žádné rozhovory poté, co jsme to dotočili."

Upřímně řečeno by bylo překvapením, pokud bychom se dočkali dalšího dílu. Fandové Pottera ale nemusejí smutnit, chystá se hraný seriál a mluví se i o filmovém rebootu Harryho Pottera (možná tedy milovníci původních filmů smutnit mohou, protože rebooty často nejsou zrovna excelentní).

Zdroj: Deadline, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat