Thunderbolts: Co se ví o jedné z nejmocnějších marvelovských postav, která se ve filmu zřejmě představí


 Sentry si zřejmě odbude premiéru. 

Mluví se o tom, že ve filmu Thunderbolts (premiéra 19. 12. 2024) bude představen Sentry a pokud se to potvrdí, půjde o jednu z nejmocnějších postav, které jsme zatím v Marvelovském filmovém universu viděli. A nyní se objevily spekulace o tom, jako vlastně sehraje v příběhu roli.

Podle profilu CanWeGetSomeToast, který často přináší pravdivé informace, bude Sentry poměrně velkou část filmu součástí týmu antihrdinů/padouchů ve službách vlády známém jako Thunderbolts, ale poté se něco stane a on se proti nim postaví. 

V komiksu je Sentry spojen s něčím, co je známé jako Void a jedná se o temnou entitu, kterou se snaží Sentry udržet na uzdě, ale ne vždy je to snadné. Ovšem, musí se o to snažit, protože jde o sílu, která je schopna zničit celou Zemi, zřejmě i vesmír. 

Dávala by smysl, pokud by Void sehrál v osudu Sentryho důležitou roli i v hrané podobě, ale potvrzeno to není. Stejně tak není potvrzeno to, že si ho skutečně zahraje Steven Yeun, byť je to pravděpodobné. Kromě toho se nyní objevily zprávy, že Sentry bude mít komiksu věrný kostým. 

Nevíme jak vy, ale my se na představení Sentryho opravdu těšíme, protože může změnit dynamiku celého Marvelovského filmového universa.

Zdroj: Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat