Saw X: Nejlepší díl ze série za posledních patnáct let. Brutální a to tak, že je někdy těžké se dívat, první reakce jsou tu


 Vypadá to slušně.

Série Saw začala skvěle. Ale pak se nám to trochu zvrhnulo v přehlídku brutálních pastí, které ale často nebyly propojeny zrovna povedeným příběhem a kvalita série byla velmi velmi velmi kolísavá. Zdá se ale, že nový díl Saw X (premiéra 28. 9. 2023) by mohl značce napravit reputaci. První názory jsou venku a nejsou vůbec špatné.

Vlastně se novináři, kteří film viděli, shodují na tom, že jde o jeden z vůbec nejlepších dílů ze série. A jedním z hlavních důvodů je to, že více pozornosti dostává Jigsaw v podání výtečného Tobina Bella. Tentokrát funguje i příběh a někteří jsou překvapeni tím, jak emocionální je. Povedl se prý i návrat Amandy (Shawnee Smith).

Filmu se prý daří probudit esenci značky Saw a fandové z toho budou nadšení, ale projekt si užijí i ti, kteří nemají s touto sérií větší zkušenosti, ale samozřejmě jim určité odkazy uniknou.

Asi vás zajímá to, jak jsou na tom pasti, které jsou typickým znakem série Saw a i v tomto případě máme dobrou zprávu, podle všeho jsou skvělé, extrémně brutální, originální a promyšlené. Očekávat tedy máme pořádnou, ale opravdu pořádnou porci brutality.

Vypadá to tedy nadějně a jde o svěží vítr, který série potřebovala.

Zdroj: X/The Direct, Lionsgate Movies (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat