Tajná invaze: Tvůrce vysvětlil, proč byla zabita jeden z postav


 Jaké k tomu byly důvody.

Ze seriálu Secret Invasion/Tajná invaze se nestal takový hit, jak se doufalo, zklamal hned v několika ohledech. Například se zdálo, že konečně dostane více prostoru Maria Hill (Cobie Smulders), ale nakonec byla v prvním dílu překvapivě zabita. To se mnohým (včetně mně) nelíbilo, ale producent Brian Tucker zkusil vysvětlit, co k tomuto kroku vedlo:

"Jedno z nejdůležitějších rozhodnutí, která jsme museli hned na počátku udělat, bylo opravdu ilustrovat rozsah a realitu nebezpečí, které představuje Gravik a jeho rebelové vůči lidem. A abychom to udělali, nemohli jsme nechat všechny naše postavy, aby byly v bezpečí. Tohle je pro planetu výzva. Bude se bojovat špinavě a bude to krvavé. V tomto konfliktu budou oběti a to znamená dělat tahle drsná rozhodnutí v podobě rozloučení se s milovanými postavami."

To je sice slušný argument, ale zrovna Maria byla v propagačních materiálech prezentována jako jedna z hlavních postav, ale nakonec skončila tímto nemilým způsobem, což nebylo zrovna příjemné překvapení s ohledem na to, že po X letech působení v Marvelovském filmovém universu to vypadalo, že konečně budeme mít šanci ji lépe poznat.

Tucker ale naznačil, že byť jsou některé postavy mrtvé, bavíme se tu o komiksovém universu, kde není nic nemožné.

Zdroj: Marvel Studios Assembled, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat