Šéf DC mluvil se Zackem Snyderem o návratu. Kteří herci z předchozích DC projektů znovu uvidíme? A zábavné nepovedené záběry z Lokiho


 Komiksové střípky.

Dlouho dobu byl Zack Snyder v podstatě tím, kdo držel otěže na DC projekty, ale poté se to změnilo a aktuálně dochází k restartu DC Universe pod vedením Petera Safrana a Jamese Gunna. Ovšem, někteří fandové takzvaného Snyderverse stále doufají, že se Zack nějakým způsobem zapojí. Co na to Gunn?

"Zack neprojevil žádný zájem a zdá se, že je šťastný s tím co dělá (a ano, mluvili jsme spolu). Kontaktoval mě a vyjádřil podporu mým rozhodnutím. Je to skvělý člověk. Opakuji, zdá se, že je šťastný s masivním světem, který nyní buduje."

Snyder pracuje na dvoudílné epické sci-fi pro Netflix nazvané Rebel Moon (první díl bude mít premiéru 22. 12. 2023).

Ovšem, pokud jde o herce z některých předchozích projektů od DC, přestože se bude restartovat, někteří se vrátí. To už víme z minulosti a nyní Gunn potvrdil tři z nich. Konkrétně Johna Cenu (Peacemaker), Violu Davis (Amanda Waller) a Xolo Maridueña (Blue Beetle).

Ani Loki není neomylný

Snad během každého natáčení se něco nepovede a to platí i pro seriál Loki. Jeho druhou řadu uvidíme 6. 10. 2023 a čekaní si můžete zkrátit nepovedenými záběry z předchozích dílů. 

 

Zdroj: Geekosity, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat