Další film Spawn prý bude. Tvůrce Kingsmanů, Kick-Ass a X-Menů prý zrežíruje brutální DC komiksovku. A zápletka k marvelovské sérii Echo


 Komiksové střípky.

O dalším filmu Spawn nebylo v poslední době příliš slyšet, ale podle tvůrce komiksové předlohy Todda McFarlanea se na projektu dál pracuje. Dokonce tvrdí, že viděl 80 stránek ze scénáře, který je blízko dokončení a nyní, když se scenáristé dohodli se studii doufá, že bude brzy dopsán a rozjedou se další práce na téhle komiksovce.

Matthew Vaughn u DC?

Matthew Vaughn je šikovný režisér, který má na kontě i několik skvělých komiksovek (Kick-Ass, X-Men: První třída nebo dva filmy Kingsman) a tím pádem máme radost z toho, že je jeho jméno spojováno s DC týmovkou The Authority, která bude zřejmě mládeži nepřístupná (stejně jako Vaughnovy zmíněné projekty). Zatím ale jeho účast nebyla oficiálně potvrzena, byť některé zdroje věří, že se dohledu na projektem ujme.

O čem bude Echo?

Spin-off k sérii Hawkeye nazvaný Echo se sice dočká zpoždění a zřejmě místo šesti dílů bude mít první řada jen pět epizod, což může vyvolat určitou nervozitu, ale my se na něj stejně těšíme a zaujal nás i oficiální námět:

"Marvel Studios uvádějí Echo, ve kterém se Maya Lopez (Alaqua Cox) potýká se znovuspojením se svými indiánskými kořeny a zároveň se snaží vybalancovat to s aspiracemi spojenými se zločineckým životem nástupkyně brutálního odkazu Wilsona Fiska (Vincent D'Onofrio) alias Kingpina."

Zdroj: IGN, The DirectUnited Stages Copyright Office, Image Comics (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat