Gal Gadot prý bude dál ztvárňovat Wonder Woman. A Warner Bros. na nás tlačili, že chtějí své marvelovské universum, prohlásil tvůrce Supermana

 


Komiksové střípky.

V minulosti už jsme několikrát slyšeli to, že by Gal Gadot mohla dál pokračovat v roli princezny Diany/Wonder Woman v novém DC Universu. Dokonce to naznačila i samotná herečka a nyní se stejným tvrzením přišel i často důvěryhodný zdroj MyTimeToShineHello.

Není to stále potvrzeno ze strany DC nebo Warner Bros. Discovery, ale nebylo by překvapením, pokud by k tomu nakonec došlo.

Co se týče Warner Bros., tak právě o téhle společnosti, která zaštiťuje DC projekty, promluvil David S. Goyer, který spolupracoval na scénáři k Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016):

"Jsem si vědom tlaku, který přišel od Warner Bros., který zněl, 'Potřebujeme naše MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce)!' A já na to, že bychom neměli běhat, než začneme chodit. Další náročnou věcí bylo to, že se u Warner Bros. a DC střídali vedoucí pracovníci. Každých osmnáct měsíců se objevil někdo nový. Dostávali jsme se do úzkých. Každý z nich přišel s, 'Budeme větší!' Pamatuji si, že v jednu chvíli osoba šéfující Warner Bros. zveřejnila návrh, který obsahoval 20 filmů v 10 následujících letech. Ale žádný z nich nebyl napsán!"

Očividně Warner Bros. chtělo vsadit na zkratky a ne na postupné budování velkého universa, ale jak už víme, to nevyšlo. Nyní má v rukou DC nové vedení, které na to jde jinak a snad se to tentokrát povede.

Zdroj: Happy Sad Confused, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat