Do Nezvratného osudu 6 se vrací kultovní postava. A trailer na potencionální horor roku


 Hororové střípky.

Série Nezvratný osud má nevyrovnanou kvalitu, ale pátý díl se povedl a navíc se objevil už před 12 lety, takže nejsme proti tomu, aby vznikl film další. Na tom se pracuje (byť se práce zpomalily kvůli stávce herců a scenáristů), nese jméno Final Destination 6: Bloodlines a zatím o něm nic moc nevíme. 

Ovšem, nyní se objevila skvělá zpráva, ve filmu si zahraje Tony Todd, který se vrátí jako tajemný koroner William Bludworth, který byl k vidění zatím ve třech dílech. 

O jeho roli nemáme více detailů, ale i kdyby šlo jen o cameo, budeme rádi, že ho opět uvidíme. Datum premiéry zatím stanoveno nebylo.

U hororů je ale časté, že jsou uváděny poblíž svátku známého jako Halloween a to platí i pro novinku Dark Harvest. Na tu láká nový trailer a zdá se, že nepůjde o klasickou hororovou teenagerovskou vyvražďovačku, respektive na první pohled má všechny propriety, které jsou pro tento žánr běžné, ale také má svéráznou estetiku, intenzivní atmosféru a retro styl, plus působivé obsazení a vůbec bychom se nedivili, pokud by se z toho vyklubala kultovní podívaná. 

Ostatně, režisérem je David Slade, který stojí za lahůdkou 30 dní dlouhá noc (2007) a inspirací je oblíbená a oceňovaná stejnojmenná kniha od Normana Partridge. Premiéra Dark Harvest je naplánována na 13. 10. 2023 a to rovnou na digitálních platformách poté, co uvedení v kinech zkomplikoval covid-19. Respektive v kinech bude k vidění film pouze 11. 10. 2023 a to v sálech společnosti Alamo Drafthouse Cinemas,

Zdroj: Bloody Disgusting, MGM (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat