Aquaman 2: Jak odpověděl režisér na zvěsti o tom, že byla role Amber Heard výrazně zmenšena?


 Jak to na James Wan reagoval?

Amber Heard se ocitla v nelibosti fanoušků Johnnyho Deppa poté, co se jejich manželství začalo řešit v médiích a skončilo i u soudu. Ve zkratce Amber obvinila Deppa z domácího násilí, ale nakonec to vypadá, že si ani jeden z nich nemá, co vyčítat a byl to všechno, jen ne zdravý vztah (nicméně je na místě zmínit, že byť by si to mnozí přáli, Depp z toho také nevyšel s naprosto čistým štítem).

Jednoduše je to komplikované a mnozí nemohou Amber přijít na jméno a tak jim udělalo radost, že se objevily zvěsti o tom, že její role ve filmu Aquaman a ztracené království (premiéra 21. 12. 2023) byla minimalizována a některé scény byly vystřiženy. 

Právě na to byl tázán režisér James Wan, který ale nabídl trošku šalamounskou odpověď: 

"Od začátku jsem to všem prezentoval takto - první Aquaman byl dobrodružstvím Arthura a Mery. Druhý film měl vždy být o Arturhovi a Ormovi. Takže první film byl romantickým akčním dobrodružným filmem a druhý je akčně dobrodružnou bromancí. Víc k tomu neřeknu."

Techniky řečeno to neodpovídá na otázku, jestli byla role Mery v podání Amber redukována dodatečně, nebo se už od počátku počítalo s tím, že bude malá, ale je patrné, že nebude mít tolik prostoru jako v prvním projektu. Ostatně, v traileru se jen mihne.

Zdroj: EW, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat