Daredevil: Born Again - Je to disneyovský podvod, myslí si tvůrce původního seriálu


 Steven DeKnight se toho nebojí. 

Seriál Daredevil původně běžel na streamovací službě Netflix, ale následně byl zrušen a na Disney+ se objeví reboot nazvaný Daredevil: Born Again, ve kterém se dočkáme návratu některých původních herců.

Mluví se ale o tom, že štáb bude nový a jeden z tvůrců, kteří pracovali na předchozí sérii Daredevil se k tomu vyjádřil a ne zrovna lichotivě. Stručně řečeno daná osoba naznačila, že jde o podvod, kdy jsou podmínky smluv jiné, protože se začíná od začátku (s přibývajícími řadami si obvykle tvůrci vyjednají lepší podmínky). 

V daném vyjádření padla i otázka, jestli o tom ví i Steven DeKnight, který byl jedním z ústředních tvůrců původní série. A Steven si toho je vědom, jak je patrné z jeho odpovědi:

"Ví to. Je to starý disneyovský podvod, kdy lehce přejmenují seriál, aby resetovali podmínky smlouvy do stavu jako v případě první řady. Všechny svazy a odbory by se na to měly zaměřit a zbavit se toho!"

Steven dodal, že se nemůže dočkat, až uvidí herce z předchozího seriálu, ale naznačil, že nazývat seriál kompletním rebootem je způsob, jak tvůrcům platit méně.

Zdroj: X, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat