Zaklínač: Možná jste zapomněli, co se stalo v pátém dílu, okomentoval přeobsazení hlavní role tvůrce


 Tomek Baginski promluvil o řešeném kroku.

Ve čtvrté řadě seriálu Zaklínač nahradí Henryho Cavilla v roli Geralta z Rivie Liam Hemsworth. A je otázkou, zda to bude v seriálu nějako řešeno, nebo se jednoduše budou všichni tvářit, že je to ten samý Geralt. Něco by mohlo naznačit vyjádření producenta Tomeka Baginskiho, který prohlásil následující:

"Mnoho čtenářů zapomněla, co udělal Andrzej Sapkowski v pátém dílu své ságy. Pro mě je to jedna z nejdůležitějších věcí v celé sáze. Nemluvím o konkrétních událostech, ale příběhovém rámci, který byl v této knize představen. Najednou, na začátku knihy zjistíme, že všechno, co jsme dosud četli by nemuselo být pravdou. A tohle nemůže být srovnáváno například s nyní populárním konceptem multivesmíru, kde existují různé odlišné reality."

Tomek naráží na to, že v dané knize vyšlo najevo, že příběhy, které jsme dosud četli, pocházejí od různých dějepisců, což znamená, že ne všechny musí být stoprocentně pravdivé a nemůžeme si být jistí tím, co je autentické a co ne. Tím by mohl být vysvětlen i odlišný vzhled Geralta. 

Tvůrci se budou muset hodně snažit, aby fandy nezklamali, ostatně, už třetí řada nebyla přijata jednoznačně pozitivně a je k ní více než malé množství výtek.

Zdroj: Redanian Intelligence, Netflix (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat