Flash: Novinář popsal původní konec DC komiksovky, zní lépe, než to co jsme viděli


 O co v něm šlo?

Prvotní reakce na komiksovku Flash (2023) byly velmi pozitivní. Například poté, co byla pracovní verze filmu promítnuta na akci CinemaCon se šířily zvěsti o tom, že se jedná skvělou podívanou. A novinář Germain Lussier nyní popsal například původní závěr filmu, který byl k vidění:

"Konec, který jsem viděl, mě zanechal šťastným a doufajícím a byl mnohem jednodušší a chytřejší. Na začátku to bylo to samé. Barry opustil soudní síň, mluvil s Brucem [Waynem] přes telefon a zastavilo auto a viděli jsme nohu. V tuhle chvíli Barry vykřikne, 'Kdo to k*rva je?' a boom, začnou titulky. Nevidíme, co je to za Batmana. Prostě jen víme, že je to jiný Batman, než ty, které Barry viděl. Současně to nechává otevřené dveře pro budoucnost a jde o zatraceně skvělé využití slova k*rva v případě přístupnosti PG-13."

Konec v sestřihu pro kina byl podobný, až na to, že jsme Bruce viděli a ztvárnil ho George Clooney, což bylo pro některé matoucí. Je ale otázkou, na kolik by ponechání původního závěru filmu změnilo tržby a názor na projekt, ze kterého se vyklubal další neúspěch pro DC.

Zdroj: io9, DC Films (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat