V Neuvěřitelném Hulkovi 2 se měli představit šedý Hulk a červení Hulkové. A v Agatha: Coven of Chaos bude představena jedna z nejmocnějších postav


 Komiksové střípky.

Druhý díl Neuvěřitelného Hulka nikdy nevznikl, ale plány na něj byly a podle všeho jsme se měli dočkat několika dalších variací na Hulka. To prozradil režisér Louis Leterrier:

"Měli tam být šedý Hulk, červení Hulkové... byla spousta dobrých věcí, které jsme plánovali."

V komiksu je nejznámějším červeným Hulkem Thunderbolt Ross, který získal své schopnosti díky zločinecké vědecké organizaci A.I.M. Pokud jde o šedého Hulka, Stan Lee si přál, aby byl Hulk šedý, ale nakonec se z technických důvodů ujala zelená barva. Šedý Hulk ale existuje, používá pseudonym Joe Fixit a je velmi brutální, ale také je vcelku inteligentní.

Velmi mocný nováček

Nedávno vyšlo najevo, že Aubrey Plaza v seriálu Agatha: Coven of Chaos ztvární bývalou přítelkyni ústřední postavy. Nyní se objevily informace, že by se měla jmenovat Rio Vidal a jak už víme, půjde o originální postavu vytvořenou přímo pro seriál s tím, že by se mělo jednat o první zelenou čarodějku a jednu z nemocnějších bytostí, které se zatím v Marvelovském filmovém universu ukázaly. 

Co přesně znamená zelená čarodějka zatím není jasné, evokuje to spojení s přírodní magií, ale těžko říct, jestli to bude platit i v tomto případě. Zelenou barvu má magie, kterou disponuje například Amora alias Enchantress, velmi mocná kouzelnice z Asgardu, ale není jasné, jestli bude Rio mít podobné schopnosti. 

Premiéra seriálu se zřejmě odehraje příští rok.

Zdroj: CB, CanWeGettSomeToast, Marvel Comics (úvodní obrázek)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat