Sebevražedný oddíl: Udělali z toho zk*rvenou komedii

 


David Ayer si zase postěžoval.

Režisér filmu Sebevražedný oddíl (2016) David Ayer se už v minulosti nechal slyšet v tom slova smyslu, že sestřih, který se dostal do kin nebyl jeho projektem a v kritice vedení Warner Bros. Discovery pokračuje dál a někdy i poměrně drsně. Ayer byl tázán na zkušenosti s Hollywoodem a popsal je poměrně peprně:

"Lidem říkám, že Hollywood je jako sledovat někoho, koho milujete, jak ho voj*bává někdo, koho nenávidíte. Jako se Sebevražedný oddílem. Tohle mě zlomilo. To mi dalo na prd*l... Měl jsem město na dlani, mohl jsem udělat cokoliv a udělal jsem cokoliv. Vydat se na tohle dobrodružství. Vydat se na tuhle cestu se [Sebevražedným oddílem]. A udělejme to autentické, pravdivé, zařídíme zkoušky, opravdu se vžijeme do duše toho druhého. Pojďme vytvořit tuhle úžasnou společnou věc, ano? A pak přišel Deadpool a oni nikdy netestovali Batman vs. Superman, očekávali jiný výsledek a pak dostali od kritiků na frak. Poté si řekli: 'Dobře, udělejme z temného oduševnělého filmu Davida Ayera zk*rvenou komedii.' A to se také stalo."

Spousta lidí by asi ráda viděla Ayerův sestřih, ale zatím nejsou konkrétní zprávy o jeho uveřejnění, jen spekulace o tom, že údajně existuje. Jestli ho ale někdy uvidíme, to je ve hvězdách.

Zdroj: The Playlist, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat