Jediný požadavek na kontinuitu Secret Invasion. A info o padouších z Captain America 4 a Agatha: Coven of Chaos


 Komiksové střípky.

Pokud jde marvelovské projekty, jsou obvykle intenzivně propojeny a je tak nutné, aby tvůrci navzájem konzultovali své filmy a seriály a nad vším dohlíží Marvel. V případě seriálu Secret Invasion / Tajná invaze měla ale společnost jediný požadavek v případě kontinuity. Ten popsal spolurežisér Ali Selim:

"Myslím, že jsme měli velkou svobodu v případě vyprávění příběhu... Jediným požadavkem bylo, aby se na konci [Fury] vydal vzhůru (smích). Na to jsme řekli, 'Dobře, to je snadné. Vydá se vzhůru."

A vydal se, přání Marvelu tak bylo splněno.

Záporáci a zase záporáci

Jedním padouchů ve filmu Captain America: Brave New World (premiéra 25. 7. 2024) bude údajně i Cobra v podání wrestlera Setha Rollinse a podle nových informací máme očekávat, že jeho schopnosti budou vycházet z biovybavení v jeho zubech, které budou schopny se zvětšit a vypouštět jed.

A teď něco o padouších z jiného marvelovského projektu a to seriálu Agatha: Coven of Chaos (premiéra zřejmě někdy během roku 2024). V něm uvidíme i postavu známou jako Nicolas Scratch, což bude syn titulní Agathy (Kathryn Hahn), ovšem je tu jedno překvapení. Podle všeho bude mít dvě matky a druhou ztvární Aubrey Platza, o jejíž roli jsme zatím nic nevěděli, ale podle všeho půjde o postavu vytvořenou přímo pro seriál a bude to bývalka Agathy z roku 1693, která bude svou ex nesmírně posedlá.

Zdroj: CB, The Ring Report, Can We Get Some Toast, Marvel Studios / Disney + (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat