Batman: Bylo o zatraceně úžasné, promluvil tvůrce o zrušeném filmu s Affleckem


 Jay Oliva z něj byl nadšen. 

Původně bylo v plánu, že vznikne sólovka Batmana, kde se režie, hlavní role a spoluscenáristické pozice ujme Ben Affleck. Z toho ale sešlo a DC se vydalo jiným směrem (i když ne vůbec špatným, film The Batman byl povedený), ale pokud jde o původní verzi projektu, podle umělce Jaye Olivy, který na filmu spolupracoval, šlo o něco úžasného:

"Nemůžu o tom prozradit víc, než že to bylo zatraceně úžasné. Nejlepší. Neuvěřitelné. Podle toho, co jsem pochopil, vzniklo několik nástřel. Když jsem byl přizván, nebyl jsem si jistý, jestli jde o druhý nástřel nebo něco podobného, ale byl to Geoff Johns (jeden z původních vysoce postavených pracovníků DC Films, pozn. redakce) a Ben, kteří mi to ukázali. Benův příběh by se věnoval něčemu, co nebylo nikdy řešeno v komiksu, ale čerpalo to z mytosu Batmana, který je budován 80 let a nahlíželo by se na to svým způsobem z nové perspektivy. Bylo o chytré a byla na tom spousta věcí, které se mi na tom líbily a přál bych si, aby se to dočkalo realizace. Na začátku to byl skvělý projekt. Ben musel odstoupit z osobních důvodů a tomu naprosto rozumím, ale čas, který jsem s Benem na tomto projektu strávil byl fantastický."

Spousta lidí by asi ráda viděli Affleckovu verzi Batmana, ale k tomu už asi nedojde. O to více je pro některé asi bolestné tvrzení, že šlo o skvělý a netradiční projekt. Ale tak to v Hollywoodu chodí, ani potencionálně lákavé filmy se nakonec nemusejí dočkat vzniku.

Zdroj: Inverse, DC Films / Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat