Ahsoka: Disney vyvrátil zvěsti o nelichotivé sledovanosti nového seriálu Star Wars



Jak to tedy je?

Začíná být už běžnou věcí to, že když vyjde nový marvelovský nebo Star Wars seriál na Disney+, objeví se zvěsti o jeho nízké sledovanosti. A to platí i pro seriál Ahsoka, kdy se začalo mluvit o tom, že první dvě epizody se staly jedněmi z nejméně sledovaných, pokud jde o série ze světa Hvězdných válek. 

Na to se ale rozhodla zareagovat společnost Disney. Ta sice obvykle sledovanost nezveřejňuje, ale tentokrát udělala výjimku. 

Nepotvrzené zvěsti mluvily o tom, že si první díl v USA za prvních šest dnů pustilo 1,2 milionů domácností a druhý 965 tisíc domácností. Jen pro srovnání, to by mělo být někde na úrovni skvělého Andora, ale třeba Obi-Wan Kenobi se chlubí 2,4 miliony domácností (alespoň podle neoficiálních informací)

Zřejmě ale data týkající Ahsoky byla mylná, protože Disney mluví o 14 milionech domácností v případě první epizody. Jak ale bylo řečeno, nemáme srovnání s jiným Star Wars seriály, v jejich případě čísla nepocházejí přímo od společnosti Disney, takže těžko říct, jak si vede Ahsoka ve srovnání s kolegy ze stejného universa, nicméně 14 milionů domácností je úspěch, to bezesporu. 

Zdroj: Samba TV, SFFGazette, Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat