Ze služby HBO Max Europe zmizela Snyderova Justice League. Někteří to vnímají jako snahu "vymazat" filmaře z DC Universa


 Důvod ale znám není. 

Po letech brblání se podařilo přesvědčit společnost Warner Bros., aby dala Zacku Snyderovi možnost sestříhat svou vlastní verzi Justice League. Ta se objevila v roce 2021 a byla k dispozici na streamovacích platformách firmy Warner Bros. (aktuálně Warner Bros. Discovery), ovšem, nyní vyšlo najevo, že ze služby HBO Max Europe film zmizel.

Toho se samozřejmě chytli někteří fandové Snydera s tím, že jde podle nich o cílenou snahu "odstranit" stopy filmaře z DC Universe, ale to rozhodně není jisté, není ničím výjimečným, že jsou filmy a seriály staženy ze streamovacích platforem z mnohem přízemnějších důvodů.

Warner Bros. Discovery v době psaní článku nevydalo žádné vyjádření, takže můžeme jen spekulovat, co bylo důvodem k tomuto kroku, ale asi by bylo lepší, aby to společnost, co nejdříve okomentovala, i když se dá tušit, že některým lidem oficiální vysvětlení stejně stačit nebude. 

Zdroj: CB, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat